Modedokter

Puur, eerlijk en uniek. Zonder toevoeging van geur, kleur en smaakstoffen.

De winkels hangen zo vol met kleding en accessoires, dat je misschien niet eens weet waar je moet beginnen met kiezen. Hoe maak je uit al dit moois een keuze die bij jou als persoon past?

Van welke aanschaf ga je jaren plezier hebben? Met welk item fleur je in één keer je bestaande sets op? Kortom, wat is wijsheid?

Ik, als modedokter, ga je met alle plezier helpen met kiezen. Omdat ik begrijp dat een goede uitstraling, begint met een goede stijl. Mijn hulpmiddel in het stellen van een diagnose is de KISS-theorie (Keep It Stupid Simple). Een eenvoudig systeem dat zelfs de grootste mode-nerd kan helpen met het samenstellen van een gezonde garderobe.

Ondervindt hoe je op een natuurlijke manier je eigen smaak en stijl in kleding kunt doorvoeren, zonder toegevoegde smaak en geurstoffen.

100% je zelfverzekerde zelf!

Lieve groet,
Nathalja


#Modedokter blog

ik neem jullie graag mee tijdens mijn uitstapjes naar bijvoorbeeld Fashion Week en inkoopafspraken. Uiteraard post ik regelmatig "shots" op onze social media, maar in mijn blogs ga ik net een stapje verder. Benieuwd naar mijn avonturen? Klik dan op een van onderstaande links.

- Berlin Fashion Week | DAG 1

- Berlin Fashion Week | DAG 2

- Berlin Fashion Week | DAG 3

- Modefabriek & Fashionshow Fifth House

- Collection Première Düsseldorf

- Fashion High Tea

- Happy Birthday #Modedokter

- My Secret lover

- Houd de dief!