Happy Birthday

Happy Birthday Modedokter

#Modedokter  BIRTHDAY FESTIVAL

I feel like Oprah...

Het aftellen is begonnen ... ik krijg er weer een jaartje bij! Wie jarig is trakteert! Dit jaar pak ik echt ff uit. En wat ik in mijn kop heb, heb ik niet in mijn kont. Zo impulsief als ik ben, wil ik dit meteen met de hele wereld delen. Dus de selfiestick  weer uit de lade, timer erop en filmen maar. Ik maak een vooraf filmpje om aan te kondigen dat ik cadeautjes ga weg geven. Direct daarna maak ik het filmpje met cadeautje nummer een; de Liu Jo  fluffy bag pack. Een echte must have, de rugzak. Ja, serieus ik geef even een rugzak ter waarde van 149,99 weg! Daarna het filmpje met cadeau nummer twee. Een van mijn favoriete Nikkie shirtjes. De tekst is namelijk op mijn lijf geschreven; After Party With A Rockstar.

Rockstar

Mijn vriendinnen beginnen bij het lezen van dit stukje tekst nu al te lachen, dat weet ik zeker. Er is genoeg tijd overheen gegaan dat ik het denk ik wel kan vertellen…. (gecensureerde versie,-)) In mijn “jonge jaren” ging ik met mijn vriendinnen op zomervakantie naar Portugal. Nadat we al een karaoke bar uitgejouwd waren, omdat we gingen beatboxen tijdens het karaoke zingen, kwamen we terecht in een bar met live muziek. En wat voor live muziek. Echt van die heerlijke oude rocknummers, zoals Under The Bridge van Red Hot Chili Peppers en Hotel California van The Police. De band speelde set na set, tot diep in de nacht. En in de pauze tussen de sets in namen ze een drankje aan de bar en kwamen we met de bandleden aan de praat. De gitarist vroeg ons om te blijven tot na sluit van de kroeg. Terwijl het barpersoneel opruimde en de bandleden hun spullen in pakte, sprongen de lampen in de kroeg op gedimd licht aan. We draalde en treuzelde nog wat, totdat uiteindelijk de uitsmijter ons echt de weg naar buiten wees. Buiten op straat hoorde we fluiten. Het kwam van om de hoek. Daar stond een busje en een auto geparkeerd. De jongens van de band stopte net de laatste spullen in die twee auto’s en vroegen of ze ons een lift naar het strand verderop mochten geven. Natuurlijk stapte deze onnozele troela’s in. Op zoek naar avontuur!

Aangekomen bij het strand maakte de jongens een kampvuur. De gitarist had zijn gitaar bij zich en er kwam een emmer met blikjes bier en een losse fles sterke drank mee uit de auto. Daar in Portugal op het strand hadden we een droomavond. De maan, de zee, het kampvuur, meezingen met de liedjes die gespeeld werden en uiteraard leuke jongens. In de verte zag je een oranje rode glooiing aan de hemel verschijnen. De aankondiging dat de nacht langzaam overgaat in de vroege morgen. Tijd om naar ons appartement te gaan. Na kort overleg besloten de jongens van de band ons netjes naar het appartement te brengen. Draaierig van de alcohol zochten we naar de sleutel van de voordeur. De jongens bleven netjes wachten totdat we binnen waren. Toen we vervolgens de sleutel wel hadden gevonden, maar het sleutelgat uitdaging nummer twee werd, stapte een van de bandleden uit om ons te assisteren. En als de deur dan eenmaal open is, kan je de mannen net zo goed nog een afzakkertje aanbieden. Met de tsjilpende vogeltjes op de achtergrond, ging het feest gewoon weer verder tot de zon hoog aan de hemel stond. Officieel mijn langste after party ever…. With a rockstar,-).

Back to reality...

Na deze flashback volgt filmpje nummer vier met cadeau nummer drie; een stippen blouse van Studio Anneloes. Met een Liu Jo tas, een Nikkie shirt en een Studio Anneloes blouse is er voor ieder wat wils. Iedere dag komt er een filmpje online en op vrijdagavond op mijn verjaardag maak ik de drie winnaressen bekend. Met het eerste filmpje zitten we al na een avond op 100 reacties, dus dat voorspeld wat (#help). De dagen erop blijven de reacties op de filmpjes binnen stromen. Ik zit helemaal in de “cadeautjes-rush”. Nog voor het ontbijt op vrijdagochtend heb ik al meer dan 25 gemiste what’s app-jes. Op weg van thuis naar Venlo, ben ik een grote babbelbox vol verjaardagsfelicitaties. Zelfs tijdens het lopen van de parkeerplaats naar de zaak, schateren de zingende familieleden in mijn oordopjes. En op de zaak gaat het feest gewoon verder. Ik roep het team bij elkaar en vraag ze om koffie, thee en gebaksbordjes te regelen, terwijl ik naar bakkerij Rutten op de parade loop om de nog warme Limburgse kruimelvlaai te halen. Annie plakt bij Nextdoor even een briefje op de deur (“ik ben bij de buren”), Lana van de webshop en Kim van kantoor klokken ook even uit, Marianne regelt bij Exmode de koffie en ik ren naar binnen met de vlaai. Een grote drukke bende. Waarop ik bovenop tafel kruip en de meiden Happy Birthday zingen. De een na de andere bekende komt binnenlopen om me te feliciteren. Jeetje, wat wordt ik verwend. Ik weet bijna niet wat me overkomt. Echt geweldig al die betrokkenheid, zowel online als offline. ’s Avonds moet ik er gewoon even van bijkomen. Het kost me vrijdagavond een slordige 2,5 uur om antwoord te geven op de nog openstaande what’s app, de berichtjes op social media en mailtjes. O jeetje, en nu nog drie winnaars kiezen voor de facebook cadeautjes aktie. Ik kan niet kiezen en heb hulp nodig, dus besluit vrijdagavond lekker geen keuze te maken. Sorry ladies, ik had beloofd op vrijdagavond de winnaars bekend te maken, maar It’s My Party & I Cry If I Want To,-).

Happy winners...

Op zaterdagochtend schakel ik de hulp van mijn team in en we komen tot de volgende drie winnaressen; Sylvia van Gelder wint de Liu Jo bag, Marina Janssen wint het Nikkie shirtje en Ester Jacobs de Studio Anneloes blouse. Ik ben net zo blij voor hun, als zij zijn met de cadeautjes. Meiden geniet ervan, het is jullie van harte gegund. En voor de ladies die niks gewonnen hebben; volgend jaar komt er bij mij vanzelf weer een jaartje bij!!!

See you soon. XXX