Levertijd & Verzenden

  • Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Exmode maximaal €3,95 in rekening. Voor bestellingen binnen nederland vanaf €50,- is verzending gratis.
  • Exmode verzend alléén binnen Nederland, Duitsland en België.
  • Verzendkosten voor Duitsland & België voor bestellingen onder €100,- geldt een verzend tarief van €6,95. Voor alle bestellingen binnen duitsland en belgië vanaf €100,- is verzending gratis.
  • Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Exmode behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door Postnl of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.
  • Exmode verzendt alle bestellingen in principe binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de bestelling via Postnl (of een gelijkwaardige pakketdienst) naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen afwijken dan krijgt de consument hiervan per e-mail bericht. Mocht de consument op moment van afgifte niet thuis zijn, dan kan de consument het pakket op een postnl afhaalpunt in de buurt ophalen. Mocht het pakket niet binnen 3 weken worden opgehaald, dan zal het pakket door ons retour worden ontvangen. Exmode zal het aankoopbedrag minus de verzendkosten aan de consument terugstorten.
  • Als termijnen in werkdagen worden vermeld, worden hiermee alle dagen van maandag tot en met vrijdag bedoeld, met uitzondering van wettelijke feestdagen.
  • De aangegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de consument niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor de consument uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.
  • Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de consument geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de consument de koop onmiddellijk ongedaan maken. Het voorgaande geldt niet als partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken, als er sprake is van overmacht aan de zijde van Exmode of de door haar ingeschakelde derde(n).
  • Exmode streeft ernaar de bestelling in één keer te leveren, maar kan de bestelling ook in gedeelten leveren.